Trustrup Ålsrode Idrætsforening

Handelsbetingelser 

Trustrup Ålsrode idrætsforening fremad i handelsbetingelse nævnt som Taaif.dk Hallen Lyngby 

Lyngbyvej 40 

8570 Trustrup 

Tlf.: 60140081 

CVR.: 26300312 

Betaling 

Alle beløb der fremgår på hjemmesiden er angivet i danske kroner (DKK), inklusiv moms og eks klusiv leveringsomkostninger. 

Taaif.dk tager imod online betalinger med Visa/Dankort, MasterCard. Vi pålægger ikke dit køb nogle former for transaktionsgebyr. 

Betalingen af ordren bliver først trukket fra din konto, når du har godkendt indtastningerne i webfor mularen, du betaler kun for den sæson som du vælger og bliver ikke automatisk fornyet året efter. 

Taaif.dk benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger, hvilket betyder, at for bindelsen er helt sikker. 

Retur og fortrydelsesret 

Der gives 14 dages fuld returret på ydelser købt på vores webshop. 

Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager din ordre. 

Fortrydelse skal meldes til os senest 14 dage efter købet, og fra fortrydelsen skal ordren være os i hænde senest 14 dage efter, at du har informeret om dit brug af fortrydelsesretten. 

Meddelelsen skal gives pr. mail på webmaster@taaif.dk, hvor du tydeligt skal oplyse om, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.

 

Persondatapolitik 

Når du køber en ydelse og selv videregiver oplysningerne, modtager vi kundedata. Som dataan svarlig behandler vi dine personoplysninger sikkert og fortroligt. Dine personoplysninger bliver kun anvendt og opbevaret til de formål, de er samlet ind til. 

Vi har indgået databehandleraftaler med vores partnere som garanti for, at de overholder gæl dende regler om beskyttelse af personoplysninger. 

Klagemuligheder 

Du kan sende en mail til webmaster@taaif.dk eller ringe på 60140081, hvis du vil i kontakt med os, har spørgsmål eller vil indgive en klage. 

Hvis du har en klage, og det ikke lykkes os at finde en løsning sammen, vil du kunne benytte en af følgende muligheder for at klage: 

• Center for Klageløsning, via klageportal v. Nævnenes Hus. Gå til klageportal. 

• Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. 

• Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissio nens online klageportal. Gå til EU klageportal. 

Ved indgivelse af klage, skal du oplyse/anvende vores webmaster@taaif.dk.